✅ Υπηρεσία καθαρισμού ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων

✅ Υπηρεσία κλινοσκεπασμάτων

Κορωνοϊός: Πώς απολυμαίνουμε τους χώρους του σπιτιού για να μείνουμε με ασφάλεια για αρκετές μέρες

Γενικά από συντήρηση ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων 1
Μπάνιο από συντήρηση ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων 1
Σαλόνι από συντήρηση ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων 1
Υπνοδωμάτιο από συντήρηση ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων 1
Κουζίνα από συντήρηση ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων 1
Εξαιρετικές πληροφορίες σύμφωνα με τη iatropedia.gr/
 Εξαιρετικές πληροφορίες σύμφωνα με τη iatropedia.gr/
Friday, April 03, 2020
Αυτός είναι ένας οδηγός για τον καθαρισμό και την απολύμανση των νοικοκυριών, όπου διαμένουν άτομα που πιθανώς έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό, ή ασθενείς που έχουν ήδη τη νόσο COVID-19, ή που γενικά επιθυμούν να θέσουν εαυτών σε εκούσια απομόνωση.

Κορωνοϊός: Πώς γίνεται η απολύμανση στο σπίτι
Τα μέλη των νοικοκυριών πρέπει να γνωρίζουν τα συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνεται ο Κορώνης και να αποτρέπουν την εξάπλωσή του στο σπίτι.
Καθαρίστε και απολυμαίνετε τις επιφάνειες που ακουμπάτε συνέχεια με τα χέρια στις κοινές περιοχές οικιακής χρήσης (π.χ. τραπέζια, καρέκλες, πόμολα, διακόπτες, τηλεχειριστήρια, γραφεία, τουαλέτες, νεροχύτες)
Στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο που προορίζεται για έναν άρρωστο άτομο: σκεφτείτε να μειώσετε τη συχνότητα καθαρισμού στο απολύτως απαραίτητο (π.χ. όταν λερώνονται εμφανώς αντικείμενα και επιφάνειες), για να αποφύγετε την άσκοπη επαφή με τον άρρωστο και το άμεσο περιβάλλον του.
Όσο το δυνατόν περισσότερο, ένας άρρωστος πρέπει να παραμείνει σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και μακριά από άλλους ανθρώπους στο σπίτι.
Ο φροντιστής του ασθενούς μπορεί να του παρέχει προσωπικά είδη καθαρισμού για το δωμάτιο και το μπάνιο. Τέτοια είδη είναι χαρτοπετσέτες, καθαριστικά και απολυμαντικά.
Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ξεχωριστό μπάνιο/τουαλέτα, τότε το μπάνιο θα πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνετε μετά από κάθε χρήση από έναν ασθενή με COVID-19. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, ο φροντιστής πρέπει να περιμένει όσο το δυνατόν περισσότερο μετά τη χρήση του χώρου από έναν άρρωστο, προτού εισέλθει για να καθαρίσει και να απολυμαίνει τις επιφάνειες.

Κορωνοϊός: Πώς να καθαρίσετε και να απολυμαίνετε επιφάνειες
Να φοράτε γάντια μιας χρήσης όταν καθαρίζετε και απολυμαίνετε επιφάνειες. Τα γάντια πρέπει να απορρίπτονται μετά από κάθε καθαρισμό. Εάν χρησιμοποιείτε γάντια πολλών χρήσεων, τότε αυτά πρέπει να προορίζονται αποκλειστικά για καθαρισμό και απολύμανση επιφανειών με σκοπό την απολύμανση από το κορωνοϊό και να μην χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που χρησιμοποιείτε. Καθαρίστε τα χέρια αμέσως μετά την αφαίρεση των γαντιών.
Εάν οι επιφάνειες είναι βρώμικες, πρέπει να καθαρίζονται με απορρυπαντικό ή σαπούνι και νερό πριν από την απολύμανση.
Για την απολύμανση, τα αραιωμένα διαλύματα οικιακής χλωρίνης, τα διαλύματα οινοπνεύματος με τουλάχιστον 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και τα πιο κοινά απολυμαντικά οικιακής χρήσης είναι αποτελεσματικά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένη χλωρίνη, εάν είναι κατάλληλη για την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την χρήση και τον κατάλληλο εξαερισμό του χώρου. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει περάσει την ημερομηνία λήξης του. Ποτέ μην αναμιγνύετε χλωρίνη με αμμωνία ή με οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό. Η χλωρίνη οικιακής χρήσης είναι αποτελεσματική έναντι των κορωνοϊών, μόνο όταν αραιώνεται σωστά.
Προετοιμάστε ένα διάλυμα χλωρίνης αναμειγνύοντας 4 κουταλάκια του γλυκού χλωρίνης ανά 1 λίτρο νερού.
Τα απολυμαντικά προϊόντα με πιστοποίηση για εξόντωση ιικών παθογόνων είναι αποτελεσματικά έναντι του κορωνοϊού, επειδή είναι αποδεδειγμένο ότι εξοντώνουν άλλους ιούς, που είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για όλα τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης (π.χ. συγκέντρωση, μέθοδος εφαρμογής, διάρκεια επαφής κ.λπ.).
Για μαλάκες (πορώδεις) επιφάνειες, όπως δάπεδο με μοκέτα, χαλιά και κουρτίνες, καθαρίστε πρώτα την ορατή βρωμιά και στη συνέχεια καθαρίστε τις με καθαριστικά που είναι κατάλληλα για χρήση σε αυτές τις επιφάνειες. Μετά τον καθαρισμό:
Ξεπλύνετε τα αντικείμενα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εάν είναι επιτρεπτό από τον κατασκευαστή τους, βάλτε τα στο πλυντήριο στη σωστή ρύθμιση νερού για τα αντικείμενα και μετά στεγνώστε τα πλήρως. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε απολυμαντικά προϊόντα ενάντια σε ιϊκούς παθογόνους παράγοντες, αρκεί αυτά να είναι κατάλληλα για πορώδεις επιφάνειες.

Κορωνοϊός – προστασία στο σπίτι: Υγιεινή χειρών και άλλα προληπτικά μέτρα
Όλα τα μέλη της οικογένειας πρέπει να καθαρίζουν συχνά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό. Μην ξεχνάτε να το κάνετε και αμέσως μετά την αφαίρεση των γαντιών και μετά από κάθε επαφή με έναν άρρωστο. Εάν τα χέρια σας δεν είναι ορατός βρώμικα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αλκοολούχο απολυμαντικό χεριών με τουλάχιστον 60% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.
Επίσης, να πλένετε τα χέρια σας και κάθε φορά που:
φυσάτε την μύτη σας, βήχετε, ή φτερνίζεστε αφότου χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα πριν καθίσετε για φαγητό, πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα αφότου έρθετε σε επαφή με ζώα, όπως τα κατοικίδια του σπιτιού πριν και μετά την παροχή φροντίδας σε άλλο άτομο που χρειάζεται βοήθεια (π.χ. παιδί).

A Dell Εταιρεία Καθαρισμού -κην. 6974595633, Γ. Γκλυστη 5, Αθήνα. Καθαρισμός σπιτιών AirBnB και Booking. Кαλές τιμές και προσφορές. €. Phone:+30 6974595633 Email: a_kathariotita@yahoo.com
Επίσης παρέχουμε υπηρεσία κλινοσκεπασμάτων, πετσετών και αναλωσίμων, αναλαμβάνοντας την αντικατάστασή τους με καθαρά σετ για κάθε νέα κράτηση, το πλύσιμο & προετοιμασία των χρησιμοποιημένων, για χρήση σε επόμενη κράτηση, και την αναπληρώσει των αναλωσίμων.

Η τιμολόγηση των υπηρεσιών μας εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου σας και αριθμό κρεβατιών:

❑ Καθαρισμός διαμερίσματος στούντιο
❑ Καθαρισμός ενός διαμερίσματος
❑ Καθαρισμός διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων

Παρέχουμε επίσης πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:
❑ επιπλέον σετ σεντόνια
❑ επιπλέον πετσέτες
❑ καθαρισμός για περισσότερα από ένα μπάνια

Τιμή Πακέτου: κατόπιν επικοινωνίας
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, καλέστε στο 6974595633 ή στείλτε ένα email στο a_kathariotita@yahoo.com.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού ( AirBnB και Booking ) διαμερισμάτων και κλινοσκεπασμάτων

↑ Top of Page ↑