ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ - ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Εξοπλισμός

συνεργείο καθαρισμού

:
Περιστροφική μηχανή μονού δίσκου με βούρτσα, Μηχανή απορρόφησης σκόνης-υγρών, καθαριστικό (σαμπουάν) χαλιών-μοκετών, καθαριστικό χαλιών-μοκετών για ειδικούς λεκέδες (λιπαροί λεκέδες, τσίχλα, υδροδιαλυτοί λεκέδες) βούρτσα για χαλιά.
Καθαρισμός χαλιών
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
     Περιγραφή:
Πριν από τη χρήση του καθαριστικού εξετάζεται αν τα χρώματα του χαλιού ή της μοκέτας είναι ανεξίτηλα. Για να γίνει αυτό πρέπει να δοκιμαστεί το διάλυμα του καθαριστικού σε ένα αθέατο σημείο.
Τα πόδια μεταλλικών επίπλων καλύπτονται με πλαστικό ή αλουμινόχαρτο για να μην υπάρχει κίνδυνος λεκιάσματος από σκουριά.
Διάλυση του καθαριστικού στην δεξαμενή απορρυπαντικού της περιστροφικής μηχανής μονού δίσκου. Αναλογία καθαριστικού / νερού σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης & αραίωσης του κατασκευαστή και τον όγκο ρύπων του χαλιού ή της μοκέτας.
Αρχικά σκουπίζεται το χαλί ή η μοκέτα με την μηχανή απορρόφησης σκόνης - υγρών. Τοπικοί λεκέδες αφαιρούνται με το κατάλληλο καθαριστικό ανάλογα με το είδος τους (λιπαροί λεκέδες, τσίχλα, υδροδιαλυτοί λεκέδες).
Το καθαριστικό απλώνεται με το χέρι σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει η μηχανή και χρησιμοποιείται βούρτσα για τρίψιμο. Ακολούθως καθαρίζεται το χαλί ή η μοκέτα με την περιστροφική μηχανή μονού δίσκου αρχίζοντας ( από το μακρύτερο προς την είσοδο σημείο ). Στη συνέχεια απορροφούνται τα υγρά με την μηχανή απορρόφησης σκόνης-υγρών. Όταν στεγνώσει το χαλί ή η μοκέτα σκουπίζεται με την μηχανή απορρόφησης σκόνης-υγρών για να αφαιρεθούν τα κατάλοιπα του σαμπουάν και των ρύπων.

Αποτελεσματικό καθαρισμού χαλιών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ πρινΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ μεταΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ πρινΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ μετα
prosfora  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Το χαλί δεν χρειάζεται απλά καθάρισμα, αλλά περιποίηση!
Χρειάζεται την αξία και τη φροντίδα που του αρμόζει ως φυσικός οργανισμός και όχι ως ένα απλό προϊόν. Απολαύστε λοιπόν τις καθημερινές σας στιγμές χωρίς να ανησυχείτε για τη φροντίδα των χαλιών σας. Με τις υπηρεσίες περιποίησης της Αλφα Καθαριοτητα θα είναι πάντα σαν καινούργια!

Στην Αλφα Καθαριοτητα με γνώση, εξειδίκευση και αγάπη για το χαλί φροντίζουμε να απολαμβάνεται τη ζωή σας στο σπίτι με χαλιά πεντακάθαρα, γεμάτα λάμψη και χρώμα.
Γιατί,  δεν καθαρίζουμε απλά τα χαλιά σας. Τα περιποιούμαστε, σαν να είναι δικά μας.

Στην Αλφα Καθαριοτητα, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης χαλιών, φροντίζουμε εσάς και την οικογένειά σας και σας παρέχουμε επιτόπου βιοκαθαρισμό και αδιαβροχοποίηση σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες για πεντακάθαρο, υγιεινό και φωτεινό σπίτι.

Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τις πλέον ασφαλείς και εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού και περιποίησης με οικολογικά απορρυπαντικά, μηχανήματα, σύγχρονα και τελευταίας γενιάς πλυντήρια και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εμπιστευτείτε την Αλφα Καθαριοτητα για:
    πεντακάθαρα και υγιεινά χαλιά από εξειδικευμένα

συνεργεία καθαρισμού

.
    άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε στρώματα, σαλόνια, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες
μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες
    άψογα αποτελέσματα στην υγιεινή του σπιτιού σας, ειδικά για όσους έχετε βρέφη, παιδιά, άτομα με ευπαθή υγεία, κατοικίδια, άτομα με αλλεργίες.

Επωφεληθείτε τώρα των προσφορών μας και επικοινωνήστε μαζί μας.
Αναλαμβάνουμε τον τακτικό

καθαρισμό κτιρίων

σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση, ή με όποια συχνότητα επιθυμεί ο πελάτης. Παρέχουμε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαιτούμενα εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού.
hbar
A Dell Εταιρεία Καθαρισμού -κην. 6974595633, Γ. Γκλυστη 5, Αθήνα. Γενικοί & Τακτικοί Καθαρισμοί Κτιρίων σε όλη την Αττική από συνεργεία καθαρισμού. Ετος 2019 Кαλές τιμές και προσφορές σε. €. Phone:+30 2109018320 Fax:+30 2109018320 Email:a_kathariotita@yahoo.com

Βιολογικός καθαρισμός μοκετών, χαλιών, σαλονιών, στρωμάτων στην Αθήνα

από εξειδικευμένα

συνεργεία καθαρισμού μοκετών


Ο επιτόπου καθαρισμός των μοκετών και των σαλονιών απαιτεί μεγάλη εμπειρία, ειδικά μηχανήματα και χρήση  εξειδικευμένων απορρυπαντικών. Τα εξειδικευμένα

συνεργεία καθαρισμού

της ΑΛΦΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ  έχουν τη δυνατότητα  να πλένουν επιτόπου μοκέτες και σαλόνια με πραγματικά εντυπωσιακά  αποτελέσματα, χωρίς φθορές και χωρίς ταλαιπωρία.  
ΣΑΛΟΝΙΑ: ο υγρός καθαρισμός με μηχανή extraction και ειδικό επαγγελματικό απορρυπαντικό, καθώς  και το αρχικό δοκιμαστικό που γίνεται σε  σημείο του σαλονιού, μας εξασφαλίζουν άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΕΣ.
ΜΟΚΕΤΕΣ: ο καθαρισμός των μοκετών πραγματοποιείται με περιστροφική μηχανή και μηχανή extraction. Ειδική μηχανική βούρτσα πλένει καλά το πέλος της μοκέτας, ώστε να αφαιρείται κάθε μορφής λεκές, όσο δύσκολος και αν είναι. Το αργότερο σε 3-6 ώρες, οι μοκέτες σας είναι στεγνές, υγιεινές και καθαρές.
210 90 18 320
6974 59 56 33
210 90 18 320
a_kathariotita@yahoo.com